HALKIN ÜNİVERSİTESİ

Sanko Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ahmet Sınav, üniversitelerinin kuruluş felsefesinde Sanko Holding’in sosyal sorumluluk bilincinin bulunduğunu söyledi.

Prof. Dr. Sınav,”Bizim işimiz insan. Kaliteli insan gücü yetiştirilirse, üniversitenin kent sosyal hayatına ve ekonomisine katkısı olur. ‘Sen yap gelirler’ derler. Siz halkı doğru tanıyıp, onların ihtiyacına doğru bir sunum yapabilirseniz onlar da gelirler” dedi.

Tıp bilimleri alanında tematik üniversite olan Sanko Üniversitesi’nde ezbere dayalı eğitim sisteminin olmadığına vurgu yapan Rektör Sınav, kısa vadedeki hedeflerinin “mevcut yapının kalitesini daha da yükseltmek” olduğuna dikkati çekti.

Gaziantep’in üniversiteler şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini anlatan Prof. Dr. Sınav, üniversitelerinin şehre ekonomik ve sosyal alanda birçok katkısının olduğunu ifade etti.

Mehmet Torun

9.06.2015

09 Haz 2015 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.