Haluk Levent'ten ODTÜ Rektörüne Çağrı: Para Almayacağız!

Orta Doğu Teknik Üniversitesinde her yıl düzenlenen uluslararası bahar şenliği iptal edildi. Haluk Levent bu karara tepki göstererek sosyal medya hesabında açıklama yaptı

Orta Doğu Teknik Üniversitesinde her yıl düzenlenen uluslararası bahar şenliğinin idari konulardan dolayı iptal edildiği açıklandı. İptal kararına tepki gösteren Haluk Levent sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Ben eski okulumda konser vermeye hazırım. Para almayacağız." ifadelerini kullandı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesinde her yıl düzenlenen uluslararası bahar şenliği iptal edildi. Haluk Levent bu karara tepki göstererek sosyal medya hesabında açıklama yaptı.

"BU FESTİVAL OLSUN PARA ALMAYACAĞIZ"

Rektörlük iptal edilen şenlik ile ilgili olarak, "Üniversitemizin mevcut teknik ve idari olanakları ile gerçekleştirilmesi mümkün olmadığından, 33'üncü Bahar Şenliği'nin yapılamayacağını bilgilerinize sunarız" açıklamasını yaptı. Bu karara ise müzisyen Haluk Levent tepki gösterdi. Twitter 'dan "Sayın ODTÜ rektörüne çağrımdır!" diye yazan Levent, "Ben eski okulumda konser vermeye hazırım. Bir- iki rock grubu da yanımda getiririm.. Bu festival olsun. Valla para almayacağız ve ses-ışık tesisatını da kendimiz getireceğiz.. Haydi sayın Rektörüm!" ifadelerini kullandı.

13 Nis 2019 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.