Hatem Hastanesinden yalanlama

Gaziantep Özel Hatem Hastanesi, su kesintileri ile ilgili Başhekimi Dr. Sermet Kileci’nin açıklama yaptığı haberlerini yalanladı.

Özel Hatem Hastanesi Başhekimi Dr. Sermet Kileci, su kesintisi konusunda hiçbir şekilde açıklama yapmamış ve sosyal medyadan da kurum adına paylaşım yapılmamıştır. Art niyetli kişiler tarafından bilgi kirliğine sebebiyet veren ve toplumu tedirgin eden bu paylaşımlarla kurumumuzun hiçbir ilgisi bulunmamaktadır’’ denildi.Özel Hatem Hastanesinden yapılan yazılı açıklamada,‘’ Gaziantep’te geçici olarak suların kesilmesi üzerine, henüz kaynağını tespit edemediğimiz bir Whatsapp kullanıcısı tarafından Özel Hatem Hastanesi Başhekimi Dr. Sermet Kileci adına kamuoyunu yanıltıcı bir mesaj yayınlanmıştır.

25 Eki 2016 - 00:00 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.