Hödlmayr, araç filosuna bir milyon avro yatırım yapacak

Hödlmayr Lojistik Türkiye, sektördeki zorlu koşullara rağmen 2017 hedeflerine ulaştı. Hödlmayr Lojistik Türkiye’nin kendi araç filosuna yapmayı planladığı bir milyon avronun üzerindeki yatırım, otomotiv uzmanları tarafından büyüme planlarının...

Hödlmayr Lojistik Türkiye, sektördeki zorlu koşullara rağmen 2017 hedeflerine ulaştı. Hödlmayr Lojistik Türkiye’nin kendi araç filosuna yapmayı planladığı bir milyon avronun üzerindeki yatırım, otomotiv uzmanları tarafından büyüme planlarının güçlü bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Hödlmayr Lojistik Türkiye, araç filosunu yüzde 20 artıracak

Araç filolarını bu yıl yüzde 20 oranında büyüteceklerini belirten Hödlmayr Lojistik TürkiyeGenel Müdürü Hande Çarıkcı, “Hedeflerimiz son derece iddialı ve filomuzu genişleterek yıllık araç taşıma hacmimizi 140 binden 240 bine yükseltmeyi hedefliyoruz. 2018 için diğer bir hedefimizi ise ortaklarla birlikte uygun depolama kapasiteleri oluşturmak.” dedi.

İnsan kaynakları önemli

Otomobil taşımacılığının gerektirdiği yüksek kalite anlayışını karşılayabilmek için insan kaynaklarına yatırım yapmanın çok önemli olduğunu ifade eden Çarıkcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Faaliyetimizin en önemli yanı bir yandan özel malların, yani yüksek kaliteli yeni araçların taşınmasıdır. Diğer yandan ise net bir şekilde itimat konusudur, yani personelimiz bize hem bir işveren hem bir ortak olarak güvenebilmektedir. Sürekli büyüyen, uluslararası çapta faaliyet gösteren bir aile şirketi olarak içinde yaşadığımız sürekli değişim çağında büyük ihtiyaç duyulan sağlam temeli sunuyoruz. E-mobilite ile birlikte çalışanlarımızı yeni ve heyecan verici görevler bekliyor.”

Hödlmayr Lojistik Türkiye hakkında:

Hödlmayr Lojistik Türkiye şirketi, 65 kişilik kadrosu ve güncel rakamla

36 özel araç nakliye aracıyla faaliyet göstermektedir. Hödlmayr iştirakinin cirosu 6,5 milyon avrodur. (2017)

Hödlmayr International AG hakkında:

Hödlmayr International AG, merkezi Avusturya'nın Schwertberg şehrinde bulunan ve ana faaliyet alanı araç lojistiği olan uluslararası bir aile şirketidir. Şirketimiz, araçların fabrikadan veya varış limanından teslim alınmasından galeri veya filo sahiplerine teslim edilmesine kadar tüm tedarik zincirinde uzmanlaşmıştır. Yılda yaklaşık 1.75 milyon araç taşınmaktadır. Hödlmayr International AG ve 16 ülkedeki iştirakleri 1.800 kişiyi istihdam etmektedir. Grup, toplamda 780 özel araç nakliye aracına, 12 blok tren sistemine ve yaklaşık 1,1 milyon metrekarelik alanda yaklaşık 50.000 araç kapasiteli bir depoya sahiptir. Şirketin cirosu geçtiğimiz yılda 275 milyon Avroya ulaştı.

12 Nis 2018 - 00:00 - Hayatın İçinden


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.