İl üçüncüsü oldular

SANKO OKULLARI JİMNASTİK TAKIMI Gaziantep Okul Sporları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Minik A ve B Jimnastik İl Şampiyonası”nda SANKO Okulları Minik Kızlar A Takımı ve Minik Kızlar B Takımı il üçüncüsü oldu

SANKO OKULLARI JİMNASTİK TAKIMI Gaziantep Okul Sporları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Minik A ve B Jimnastik İl Şampiyonası”nda SANKO Okulları Minik Kızlar A Takımı ve Minik Kızlar B Takımı il üçüncüsü oldu.

Karataş Spor Salonunda düzenlenen müsabakada SANKO Okullarının Minik Kızlar A Takımı sporcularından Öykü Melek Özefe, Mina Küpeli ve Nermin Elif Özkara il üçüncülüğü kupasını, Minik Kızlar B Takımı sporcularından Yaprak Ece Tunçel, Hülya Naz Çubukçu ve Azra Aksoy il üçüncülüğü kupasını kucakladı.

SANKO Okulları İlkokul Müdürü Hülya Bingül, Minik Kızlar A ile B takımı öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

20 Nis 2019 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.