Kadooglu ailesi “Erdoğan” dedi

Kadooğlu Holding, seçimlere kısa bir süre kala Cumhur İttifakına olan desteğini açıkladı. Aile, seçimde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyecek.

Kadooğlu Holding, seçimlere kısa bir süre kala Cumhur İttifakına olan desteğini açıkladı. Aile, seçimde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyecek.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı alan Kadooğlu ailesi, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer aldı. Aile, Sani Konukoğlu Bulvarı üzerinde bulunan Holding binasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dev posterini astı.

Kadooğlu ailesi seçimlerde oyunu Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’a verme kararı alırken, dün akşam Doğu ve Güneydoğu hemşehri dernekleri Ak Parti milletvekili adayları ile toplantı yapacak. Kadooğlu Holding Onursal Başkanı Cemal Kadooğlu’nun organize ettiği toplantıya, hemşehri dernekleri ve Ak Parti Milletvekili adayları katıldı. Kadooğlu, seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

19 Haz 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.