Kayode, Maxım ve Muhammet’in kalmasını istiyoruz

Gaziantepspor As Başkanı Müslüm Özmen, gazetemize yaptığı özel açıklama ile transferde düğmeye bastıklarını ve ilk olarak kiralık oyuncularla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi..

Denizlispor karşısında alınan galibiyet ile bu seneyi kurtardıklarının altını çizen Özmen, yönetim olarak görevlerinin son anına kadar çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti .. Transferde önümüzdeki haftadan itibaren düğmeye basacaklarını belirten Özmen, ciddi hamlelerde bulunacaklarını ifade etti...

DENİZLİ GALİBİYETİ ÇOK GÜZEL OLDU

İlk olarak takımın Denizli karşısında aldığı galibiyeti değerlendiren As Başkan Müslüm Özmen, “Açıkçası bizim için çok değerli galibiyet.. Biliyorsunuz ligin altı karıştı ve yangın yerine döndü.. Biz kazanarak bu ateşten çıkmayı başardık.. Kalan 4 maçtan da iyi sonuç alarak bu sezonu iyi bir noktada tamamlayıp gelecek sezonun planlamasını yapacağız..”

KULÜPLERİYLE GÖRÜŞÜYORUZ

As Başkan Müslüm Özmen, Kayode, Maxım ve Muhammet Demir’in yeni sezonda da takımda kalmaları için kulüpleriyle görüşmeye başladıklarını söyledi .. Özmen; “Teknik ekinimizin raporları neticesinde öncelikle kiralık oyuncularınızın kulüpleriyle görüşmelere başladık.. Kayode, Maxım ve Muhammet Demir’in yeni sezonda da takımımızla kalmasını istiyoruz.. Bu oyuncuları yine kiralık olarak kadromuza katacağız... İnşallah kulüpleri ve kendileriyle anlaşırız...”

TWUMASİ’Yİ FIFA’YA ŞİKAYET ETTİK

Özmen, Twumasi konusuna da açıklık getirerek ; “Pandemi sürecinden dolayı FİFA’nın belirlediği bir kural var ve sezon sonuna kadar sözleşmesi devam etmesine karşın kendisi izinsiz olarak ayrıldı... Biz hemen aynı gün noter aracılığıyla gerekli girişimlerinizi yaptık ve FİFA’ya şikayet ettik.. Yaptığı hareket doğru değildi” diye konuştu ... Eyup Özkan

07 Tem 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

aaa27 - Muhammed Demir'yerine fizik olarak kuvvetli,stoperleri daha rahatsız edici birisi alınmalı.

Muhammed fizik olarak hep zayıf kalıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Temmuz 00:00