Kızılay, hayırseverlerin desteği ile ayakta

Türk Kızılayı Şehitkamil Şube başkanlığını, faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

2020 İyilik Yılımız Olsun Sloganıyla Çalışmalarına Son Sürat Devam Eden, Türk Kızılay’ı Şehitkâmil Şube Başkanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü Ve İl Halk Sağlığı Başkanlığı Koordinasyonunda, 2 No’lu Verem Savaş Dispanserinde Tedavi Gören, İhtiyaç Sahibi 34 Verem Hastası Vatandaşlarımızın Ailelerine Gıda-Erzak Yardımı yaptı.

Şube Başkanı İsmail Güler; Türk Kızılay’ının Görev Sahasının Sadece Doğal Afetler Zamanlarında Olmadığını Vurguladı. Güler, " Daha insani bir gelecek için ekip arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Kızılay’ın yardımseverlerin yardımı ile ayakta uurduğunu, ‘’En Zor Anında Sen Haber Etmesen De Kızılay Gelir Seni Bulur’’, bilinciyle tüm hemşerilerimizin zor anlarında yanında olmaya gayret ve özveri göstermekteyiz. Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde, 34 verem hastası hemşerimizi hem ziyaret edip, hem de ailelerine gıda-erzak yardımlarımızı ulaştırmanın sevincini yaşamaktayız" dedi.

Güler, açıklamalarına şöyle devam etti: Kamu Kuruluşlarımız ile koordinasyon içerisinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetimizden ötürü, İl Sağlık Müdürü Dr. Serdar Sarıfakı'ya, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Mehmet Emin İnce'ye, Türk Kızılayı Şehitkâmil şubesi olarak, teşekkürlerimizi sunarız."

17 Oca 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.