Köksan'dan eğitime tam destek

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan 100. yılda 100 hayırsever kampanyasına destekler sürüyor.

Kampanya kapsamında Şehitkâmil İlçesi Karşıyaka Mahallesinin okul ihtiyacı giderilecek. Hayırsever Köksan A.Ş tarafından yaptırılacak 32 derslikli ortaokulun protokolü Valilik makamında imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Davut Gül, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında 100 hayırsever aradıklarını hatırlatarak sene içerisinde bu hedefe ulaşacaklarına işaret etti.

İmzaladıkları protokolün farklı bir anlamı olduğunun altını çizen Gül, “ Bizim imarsız alanlarda daha çok okul ihtiyacımız var. Okulumuz, Karşıyaka Mahallesinde Şehitkâmil Belediye Başkanımızın kamulaştırmaya başlayarak okul alanı olarak açtığı bir araziye yapılacak. Alanın kamulaştırılmasında Şehitkâmil Belediyesinin, Büyükşehir Belediyesinin ve Şehitkâmil Kaymakamlığımızın büyük emekleri oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bölgede, tüm sosyal donatıların yer aldığı 32 derslikli bir okulun inşa edileceğini belirten Gül, okul binasının her şeyi ile Köksan A.Ş. tarafından yapılacağının altını çizdi.

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bölgenin eğitim öğretim açısından en fazla okula ihtiyacı olan bölge olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmalar sonrasında taraflar arasında eğitime yapılan yatırımın imzaları atıldı.

03 Tem 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.