Kombineler satışta

Spor Toto 1. Lig 2018-2019 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Gazişehir, yeni sezon kombine kartları satışa sunuldu

Spor Toto 1. Lig 2018-2019 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Gazişehir, yeni sezon kombine kartları satışa sunuldu

Dün itibariyle passo.com.tr ve passolig gişelerinden satışa sunulan kombine kartları, Gazişehir taraftarları passolig kartlarına yükleyerek bir sezon boyunca takıma destek olma imkanı yakalayacaklar.

Taraftarlar, Maraton Tribünler için 150 TL, VIP Tribün için ise 300 TL ödeyerek bir sezon boyunca tüm karşılaşmalarda geçerli olacak kombine kartlarını satın alabilecekler.

Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto 1. Lig'de oynanacak olan karşılaşmalarda geçerli olan kombine kartlarının yüklenebilmesi için taraftarların passolig kartlarının olması zorunludur.

Yeni passolig kart alacak olan taraftarların işlemlerini passolig.com.tr veya Kamil Ocak Stadyumu önünde bulunan passolig satış noktalarından çıkartma imkanı bulacaklar.

19 Tem 2018 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.