Koray Avcı tecrübelelerini paylaştı, Neşet Ertaş'ı unutmadı

Türk Müziğinin sevilen seslerinden Koray Avcı, Jolly Joker Kartal İstMarina'da sahne aldı. Avcı repertuvarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakırken, kendine özgü yorumu ile seslendirdiği türkülerle de kulakların pasını sildi.

Türk Müziğinin sevilen seslerinden Koray Avcı, Jolly Joker Kartal İstMarina'da sahne aldı. Avcı repertuvarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakırken, kendine özgü yorumu ile seslendirdiği türkülerle de kulakların pasını sildi.

Sahnesine ‘Unutamam Seni’ şarkısı ile başlayan Koray Avcı Jolly Joker Kartal İstMarina'yı dolduran yüzlerce müziksevere: "Hoş geldiniz, bu güzel gecede beni iyi ki yalnız bırakmadınız." diyerek seyircilerini selamladı. Avcı daha sonra hazırladığı repertuvarında ki duygusal şarkılar ve şiirleri ile geceye damga vurdu.

Sahnesinin ikinci yarısında zaman zaman mekanı dolduran sevenleri ile sohbet eden sevilen sanatçı, hayatında yaşadığı birkaç tecrübeyi de hayranlarına anlatmayı ihmal etmedi. Sahneden sevenlerine seslenerek sevdiği bir kızın hikayesini anlatan Koray Avcı:‘’ Aşk çok güzel bir duygu sevin sevilin, aşk kapınıza geldiğinde ona dört elle sarılın ve hiç bırakmayın çünkü hayatta en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden biride sevgi ve aşk’’ diyerek kendisini dinlemeye gelen hayranlarına öğütler vermeyi ihmal etmedi. Ünlü sanatçı sahnesine ara vermeden daha sonra "Hoş Geldin" şarkısını seslendirerek seyircilerinden alkış aldı.

Performansını Neşet Ertaş'tan "Leylam" şarkısı ile bitiren başarılı şarkıcı sahnesinde bir kez daha Ertaş'ı andı. Avcı programını geçtiğimiz günlerde kliplendirdiği ve kısa süre içerisinde müzik listelerinde büyük çıkış yakalayan ‘’Ben Ne Biçim Serseriyim’’ şarkısını seslendirerek noktaladı.

10 Kas 2018 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.