Mağazasını baştan aşağı yeniledi

Paşabahçe Mağazaları her zaman daha iyiyi sunma anlayışıyla yola çıkarak, Panora AVM’deki mağazasını yenilenen yüzüyle tüketicilerle buluşturuyor

Paşabahçe Mağazaları her zaman daha iyiyi sunma anlayışıyla yola çıkarak, Panora AVM’deki mağazasını yenilenen yüzüyle tüketicilerle buluşturuyor. Paşabahçe Mağazaları, kentin buluşma noktası Panora AVM mağazasında yenilenen mimarisi ve geniş ürün yelpazesiyle alışveriş keyfini ve ayrıcalığını bir arada sunuyor.

20.04.2019 - 2007 yılından bu yana Ankara’nın sevilen adreslerinden olan Panora AVM’de, yer alan Paşabahçe Mağazaları; yenilenen mimarisi ve daha geniş bir ürün gamı ile Panora AVM ziyaretçilerini mağazasına bekliyor.

Paşabahçe Mağazaları, yenileme çalışmaları kapsamında müşterilerine daha kaliteli ve konforlu bir hizmet vererek daha fazla çeşit sunabilmek için satış alanını büyüttü.Büyüyen satış alanı ve mağaza formatındaki yeni düzenlemelerle beraber bu mağazadaki ürün çeşidi 4 bin 500’ü geçti.

Mağazada, Şişecam Topluluğu’nun global tasarım markası Nude ürünleri de satışa sunuluyor. “Yalın güzeldir” felsefesi ile Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Sebastian Herkner, Tomas Kral, Ron Arad ve Defne Koz gibi dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından tasarlanan Nude kristal cam objeleri; Panora Avm mağazasında tasarım sevenler ile buluşuyor.

Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları’nın 13’üncüsü olan ‘Camda Dünya Mirası’ koleksiyonunun sınırlı sayıda üretilen ürünlerinin de satışa sunulduğu mağazada, dünyanın en eski tapınağı olarak belirlenen Göbeklitepe’deki 'T' biçimli dikili taşlardan ilham alınarak tasarlanan Göbeklitepe cam figürleri de sergileniyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın kültür ve gelenekten beslenen özgün Türk camcılığını geleceğe taşıma anlayışı doğrultusunda lanse ettiği “Omnia Su Koleksiyonu’ da mağazada daha geniş yer alıyor.

Ayrıca, Emel Başdoğan, Selçuk Demirel, Aydın Boysan gibi ünlü isimlerin fikir ve çizgilerini taşıyan ‘İmza’ serisine ait seçili parçalar da müşterilerle buluşuyor.

20 Nis 2019 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.