MediaMarkt Startup Challenge projesinin kurumsal ortağı

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, MediaMarkt’ın Türkiye’de başlattığı projesi “MediaMarkt Startup Challenge” kapsamında girişimcilerin inovatif iş fikirlerini değerlendirecek.

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, MediaMarkt’ın Türkiye’de başlattığı projesi “MediaMarkt Startup Challenge” kapsamında girişimcilerin inovatif iş fikirlerini değerlendirecek.

MediaMarkt Startup Challenge’ın geleceğin teknolojilerini kurgulayan şirketlerle, perakendeyi yeniden şekillendirecek girişimcileri bir araya getirdiği projenin ortakları arasında Tekzen de yer alıyor. Proje kapsamında dijitalleşmeyi kültür haline getirmiş girişimcilerin, geleceğin perakende deneyiminde fark yaratacak, inovatif fikir ve uygulamaları ödüllendirilecek.

İnovatif Fikirler Ödüllendirilecek

“MediaMarkt Startup Challenge”kapsamında; dijitalleşmeyi iş süreçlerine adapte edebilen, geliştirdikleri inovatif fikir ve uygulamalarla yaratıcı çözümler sunan tüm girişimciler, 20 Nisan 2018'e kadar mediamarktstartupchallenge.com adresi üzerinden projeye başvuru yapabilecek. Tüm başvurular değerlendirilerek, kriterlere en uygun görülen 10 girişim 7 Mayıs 2018’de gerçekleşecek Challenge Day’de sunum yapacak ve aralarında Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Onur Mertoğlu’nun da olacağı jürinin belirleyeceği ilk 3 girişim ödüllendirilecek.

Birinci seçilen girişim, MediaMarkt Türkiye’nin bağlı olduğu MediaMarktSaturn Retail Group ve Plug&Play işbirliğiyle düzenlenen Avrupa’nın önde gelen girişimcilik yarışmalarından Retailtech Hub Programı’nın 2018 Haziran ayında Münih’te düzenlenecek final sunumlarına katılım ve girişimini final günü anlatma fırsatı kazanacak.

İkinci seçilen girişim, MediaMarkt Türkiye ve Tekzen mağazalarında pilot uygulama fırsatı ve Kategori Mağazacılığı Derneği’ne çözümlerini sunma hakkı kazanacak. Üçüncü seçilen girişim ise MediaMarkt Türkiye ve Tekzen mağazalarında pilot uygulama fırsatı kazanacak.

Tekzen, 57 ilde 133 mağazası ile agresif büyüme stratejisine paralel olarak, durağan ekonomik ortamda dahi perakendenin lokomotiflerinden biri olmaya ve sektördeki inovatif fikirlere destek olmaya devam edecek.

12 Nis 2018 - 00:00 - Hayatın İçinden


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.