Medical Park'ta stres yönetimi semineri

Medical Park Gaziantep Hastanesi, 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı sebebiyle Unilever Gaziantep Bölge Müdürlüğü yönetici ve personellerine seminer gerçekleşt...

Medical Park Gaziantep Hastanesi, 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı sebebiyle Unilever Gaziantep Bölge Müdürlüğü yönetici ve personellerine seminer gerçekleştirdi.

Medical Park Gaziantep Hastanesi, Unilever Gaziantep Bölge Müdürlüğü çalışanlarına Psikiyatri Bölümü Uzm.Dr. Neslihan Şahin’in konuşmacı olarak katıldığı ‘’Ruh Sağlığı ve Stres Yönetimi’’ konu başlıklı seminer düzenledi.

Uzm. Dr. Neslihan Şahin; ‘’Kişinin ruh sağlığını, dolayısı ile aile ve sosyal yaşamını bu denli etkileyebileceğinden iş stresini önleme konusunda bazı baş etme yolları kullanılması ve gerekirse profesyonel yardım alınması gereklidir. Bazen alınacak basit önlemler gelişebilecek büyük sorunları önlemede etkin olur’’ şeklinde konuştu. İş yaşamında stresle baş etmenin yolları hakkında bilgi verilen seminer, çalışanların sorularının cevaplanmasıyla son buldu.

10 Eki 2018 - 00:00 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.