Mehteranlı esnaf ziyareti

Ejder Demir seçim çalışmalarıyla seçime renk katıyor

Gaziantep siyasetinin renkli siması MHP Gaziantep Milletvekili adayı Ejder Demir, seçim gezileri sırasında halkın sevgi seliyle karşılaşıyor. Ejder Demir dün mehteran takımıyla esna ziyaretinde bulundu ve esnaftan tam not aldı.

MHP Gaziantep Milletvekili adayı Ejder Demir, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde açtığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde güne start veren Demir, ardından sahaya inerek vatandaşlarla birebir görüşmeler yapıyor. Gündüzleri ağırlıklı olarak esnaf gezileri ve STK ziyaretlerine ağırlık veren Demir, günün kalan kısmında ise kahve toplantıları başta olmak üzere ev ziyaretleri, birebir görüşmeler gerçekleştiriyor.

HERKESE ULAŞACAĞIZ

Seçim gününe kadar Gaziantep’te her noktaya ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Demir, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Demir, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederken, 24 Haziran’da Türkiye’nin Cumhur İttifakı ile şaha kalkacağını söyledi.

MEHTERAN TAKIMIYLA ESNAF ZİYARETİ

Seçim çalışmaları kapsamında Gaziler Caddesi’ndeki esnafı ziyaret eden Ejder Demir, bir ilke imza atarak, esnaf ziyaretinde yanında mehteran takımıyla gezdi. Mehteran takımın çaldığı marşlara eşlik eden vatandaşlar, duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

ÜLKEMİZ CUMHUR İTTİFAKI İLE HUZUR BULACAK

Seçim çalışmalarında Cumhur İttifakı'nın milletin iradesinin temeline dayandığını vurgulayan Ejder Demir, “Biz Cumhur İttifakı, milletin aklı sloganıyla yola çıktık. Ülkemiz özellikle 15 Temmuz'dan bu yana dört yanı iç ve dış mihraklar tarafından kuşatılmış bir ülke haline geldi. Devlet Bahçeli önderliğindeki MHP bu sıkıntılı süreçte hükümete ve devlete her zaman destek olarak devletin milletin yanında olmuş, selametini düşünmüş bir partidir. Bu süreçte hem PKK, hem FETÖ, hem de DEAŞ ile ciddi mücadele içerisinde olmuştur. Bu süreçlerden dolayı biz hükümet ile ortak bir irade ortaya koyarak Cumhur İttifakı'nı kurduk. Bu ittifak ülkemizin her yerinde her bölgesinde takdir bir ittifaktır. Umarım seçimlerde de milletimiz ülkemizin selameti için bizi destekler" ifadelerini kullandı.

19 Haz 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.