MERGER’den önemli konferans

MERGER Danışmanlık, Gaziantep’te önemli bir konferansa ev sahipliği yaptı

MERGER Danışmanlık, Gaziantep’te önemli bir konferansa ev sahipliği yaptı. İletişim Uzmanı ve Yönetim Danışmanı Dr. Şaban Kızıldağ, katılımcılara iş yaşamına yönelik önemli bilgiler verdi.

MERGER Danışmanlık ‘Mazeret Yok Çıkış Var’ sloganıyla 2020’ye hazırlık programı düzenledi. Programda İletişim Uzmanı ve Yönetim Danışmanı Dr. Şaban Kızıldağ iş hayatında ve özel yaşamda karşılaşılan engellerin nasıl fırsata dönüştürüleceği konusuna ilişkin seminer verdi.

Tek çatı altında hizmet

MERGER Finans Danışmanlık Şirketi tarafından Divan Otel’de ‘Mazeret Yok Çıkış Var’ sloganıyla 2020’ye hazırlık programı gerçekleştirildi. Programda MERGER Danışmanlık Pazarlama Müdürü Abdullah Eflatun, GTO Başkan Vekili Uğur Acıoğlu, Ata Kreston Uluslararası Denetim Yönetici Ortağı Seyfettin Erol, Detay Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Reslen Eroğlu, Ata Kreston Bağımsız Denetim Şirket Yöneticisi Ersel Barlak sunum yaptı. Programın açılış konuşmasını yapan MERGER Danışmanlık Pazarlama Müdürü Abdullah Eflatun; “ Şirketimize değer katmak ve faaliyet alanlarımız ile ilgili doğru çözümler oluşturmak kaygısındayız. Birçok şirketin kurumsallaşma kaygısı var, bu konuda sarf edilen çabalar da var. Belirlediğiniz hedeflere ulaşma noktasında size yardımcı olmak istiyoruz. Şirketler birçok farklı konularda danışmanlık hizmetleri alıyorlar. Merger olarak bizim temel hedefimiz, Finans Danışmanlığı, Mali Danışmanlığı, Yönetim Danışmanlığı, Hukuk Danışmanlığı hizmetlerimizi tek çatı altında verebilmek” dedi.

Önce kendiniz marka olun…

GTO Başkan Vekili Uğur Acıoğlu, programda yaptığı konuşmada ‘İşletmelerde İyi Yönetim’ konusuna ilişkin hayatından kesitler sundu. Acıoğlu, “Kendiniz marka olmadan işletmeniz marka olmuyor. Kontrol güç güç değildir. Yönetimdeki anahtar 3 kelime; sen ne düşünüyorsun? Bu cümle ‘Sen paha biçilmez bir insansın. Sana ve bilgine saygı duyuyorum, senin yardımına ihtiyacım var’, demektir. Bu sizi asla küçük düşürmez aksine karşıdakine sizin de her şeyin cevabını bilmediğinizin farkında olduğunuzu ortaya koyar. Bu bir takım çalışmasıdır ve her şey finanstan geçer” ifadelerine yer verdi.

Kızıldağ’da plaket

Konuşmaların ardından Yazar, İletişim Uzmanı ve Yönetim Danışmanı Dr. Şaban Kızıldağ, mazeret üretme alışkanlıklarından kurtulmak, başarılı bir geleceğe doğru adım atmak, kariyerine şekil vermek ve hayata karşı yeni bakış açıları kazanmak isteyenlere yönelik düzenlenen söyleşide farklı meslek ve yaşamlardan ilginç örnekler verdi. Programın sonunda MERGER Finans Danışmanlık Şirketi Yönetim DanışmanI Yavuz Zorkirişçi tarafından katılımcılara ve destek verenlere plaketleri takdim edildi.

08 Kas 2019 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.