Messi, Ronaldo’yu Bu Sezonda Serbest Vuruştan Daha Çok Gol Atarak Önüne Geçti

Çin’den sonra tüm dünya ülkelerini de etkisi altına alan corona virüsü salgını devam ederken liglerde futbol tekrar başlamaya hazırlanıyor. Böylece Bu...

Çin’den sonra tüm dünya ülkelerini de etkisi altına alan corona virüsü salgını devam ederken liglerde futbol tekrar başlamaya hazırlanıyor. Böylece Bundesliga bu haftanın sonunda oynanacak. Premier Lig, La Liga ve Serie A ise başlayacakları tarihinde Haziran olacağı biliniyor.

Tüm Rakiplerini Solladı!

Bundesliga'da Augsburg formasını taşıyan Phillip Max 3 serbest vuruş golü atarak hem Messi’yi geçmiş hem de ona meyden okumuştur. Arjantinli futbol yıldızı olan Messi, serbest vuruş golleri skalasında son sezon içinde en büyük rakibi olan Ronaldo da dahil tüm rakiplerini geçmiştir.

Futbol Tekrar Oynanacak

Bilindiği üzere bu hafta sonunda Bundesliga yeniden başlayacak. Premier Lig, La Liga ve Serie A ise başlayacakları tarihinde Haziran olacağı biliniyor. Bundesliga'da Augsburg formasını taşıyan Phillip Max Messi’yi 3 serbest vuruş golü için geçmeye hazırlanıyor. İki yıldız bu vuruş için kıran kırana yarışıyor. Messi bulunduğumuz sezon içinde tüm rahiplerini gibi Ronaldo’yu da 3 serbest vuruş golünde geride bırakmıştır. Augsburg formasını taşıyan Phillip Max’ın ise Messi’yi geçip geçemeyeceği şu an için en büyük merak konusudur.

2019-2020 sezonu içinde beş büyük lig dahilinde sayıca en fazla frikik golü atışı yapan oyuncular ise şöyledir;

  • 4 - 23 şut ile Lionel Messi
  • 3 - 10 şut ile Phillipp Max
  • 3 - 14 şut ile Oscar Rodriguez
  • 3 - 19 şut ile Aleksandar Kolarav
  • 2 - 5 şut ile David Timor
  • 2 - 6 şut ile Riyad Mahrez
  • 2 - 10 şut ile Jonathan Schmid
  • 2 - 11 şut ile Florent Mollet
  • 2 - 12 şut ile Harry Wilson
  • 2 - 14 şut ile Dani Parejo

Ronaldo toplamda 11 kez serbest vuruş attı ancak gol olmadı. Kaan Ayhan ve Hakan Çalhanoğlu İse birer gol attılar. Süper ligde Jose Sosa ise 2 gol atmıştır.

18 May 2020 - 00:00 - Hayatın İçinden


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.