MHP İl Başkanı Çelik'ten, Gaziantep'te ittifak açıklaması...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, dün olduğu gibi bugünde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin işaretiyle hareket ettiklerine ve her zaman da bu şekilde olacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, dün olduğu gibi bugünde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin işaretiyle hareket ettiklerine ve her zaman da bu şekilde olacağını söyledi. Ayrıca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak gazetecileri de unutmadı.

MHP’nin Gaziantep’teki tek hedefinin ne şartta olursa olsun başarılı olmak olduğunu ifade eden MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, ‘her şartta ve surette liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izindeyiz’ dedi. MHP’de Cumhur İttifakı konusunda herhangi bir çatlağın söz konusu olmadığını söyleyen İl Başkanı Çelik, “Bizim yol haritamızda sadece başarılı olmak var. İttifakı, Cumhur ittifakının başarılı bir şekilde devam etmesi için istiyoruz. Cumhur İttifakı devam etmesi halinde de AKP'nin ilkelerine saygılı bir şekilde, Cumhur ittifakınının omurgasını zedelemeyecek şekilde seçime girip, başarılı bir seçim elde etmek istiyoruz. Bizim ittifak ruhundan dolayı temel politikalarını eleştirmek gibi bir durumumuz söz konusu değildir, olamaz. Liderimizin emrinde bir teşkilatız ve öyle olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

GAZETECİLERİ UNUTMADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle de açıklamada bulunan MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, “Fedakârca görevini yapmakta olan gazeteciler, milletimizin duyan kulağı, gören gözü, yazan eli, konuşan dilidir. Türk basınının yol gösterici bu değerlere bağlılığını sürdürerek objektif olarak çalışmalarına devam edeceğine ve fedakâr davranışlarının her daim süreceğine olan inancımla basın çalışanlarının ekonomik ve sosyal imkânlara sahip olabilmelerini temenni ediyorum. Bu düşüncelerle, medya mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor ve vefat eden değerli gazetecileri de bu vesileyle rahmetle anıyoırum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

10 Oca 2019 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.