Nizip MYO’dan oryantasyon eğitimi

Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yusuf Bozgeyik başta olmak üzere yüksekokulun tüm bölüm başkanları, öğretim görevliler...

Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yusuf Bozgeyik başta olmak üzere yüksekokulun tüm bölüm başkanları, öğretim görevlileri ve öğrencilerin katıldığı oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Oryantasyon eğitiminin açılışında konuşan Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yusuf Bozgeyik, Meslek Yüksekokullarının önemine değinerek, sanayi sektörünün ara eleman ihtiyacının giderilmesi noktasında önemli bir görev üstlendiğini, ayrıca Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile öğrencilerin fakülteye geçme fırsatının değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Öğrenciler ile öğretim elemanları arasında samimi bir sohbet eşliğinde gerçekleşen oryantasyon eğitiminde söz alan bölüm başkanları ve öğretim elemanları da öğrencileri motive edici konuşmalar yaparak, her daim öğrencilere destek olacaklarını belirtti.BÜLTEN

27 Eki 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.