O kupalar Gaziantep’e geliyor

Viyana ve Kopenhag’dan hareket ederek İstanbul’da iki kupayı buluşturacak olan hokeyin sultanları ve kaplanları akşam saatlerinde şampiyonluk kupalarını Gaziantep’e getirmek üzere İstanbul’dan ayrılacak.

Viyana ve Kopenhag’dan hareket ederek İstanbul’da iki kupayı buluşturacak olan hokeyin sultanları ve kaplanları akşam saatlerinde şampiyonluk kupalarını Gaziantep’e getirmek üzere İstanbul’dan ayrılacak.

Avrupa Şampiyon Kulüpler Açık Alan Hokey Şampiyonası Avusturya’nın başkenti Viyana’da “Euro Hockey Club Challenge lll, Women 2018” ve Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da “Euro Hockey Club Challenge lll, Men 2018” olarak gerçekleştirilen şampiyonalarda Türkiye’yi temsil eden ve Avrupa Şampiyonu olarak şampiyonluk kupası kazanan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey takımları bugün yurda dönüyor. Her iki kafilenin de sabah saatlerinde İstanbul aktarmalı olarak THY’nin tarifeli uçağıyla Gaziantep’e geleceği açıklandı.

Şampiyonların Viyana ve Kopenhag’dan İstanbul aktarmalı Gaziantep’e geleceğini ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan “Şampiyonlarımız şampiyonluk kupalarını Gaziantep’e getirmek üzere bugün Viyana ve Kopenhag’dan hareket ederek İstanbul’da iki kupayı buluşturacak, ardından her iki takımımız farklı uçaklarla Gaziantep’e hareket edecektir. Kadın Hokey Takımımız ve heyetimiz Sabiha Gökçen Havaalanından bugün saat 19.50’de Gaziantep’e hareket edecek, erkek hokey takımımız ve beraberlerindeki heyet ise 22.40’ta Gaziantep’e heraket edecektir. Sporcularımız ve bizler bir an önce sevdiklerimizle buluşup şampiyonluk sevincimizi paylaşmak istiyoruz. Bizlere destek veren bütün herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi. Sporcuların yurda dönerken heyecanlı oldukları gözlenirken Gaziantep’te spor severlerin karşılama yapması bekleniyor.

22 May 2018 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.