Şifayı Medical Park'ta buldu

Şanlıurfa’dan sırtında şiddetli ağrı, yanma, doğrulamama şikayetiyle Özel Medical Park Gaziantep Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği’ne gel...

Şanlıurfa’dan sırtında şiddetli ağrı, yanma, doğrulamama şikayetiyle Özel Medical Park Gaziantep Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği’ne gelen 42 yaşındaki Suzan Öğe, yaklaşık on yılı aşkın bir süre farklı branşlarda ve birden fazla şehirde muayene ve tedavi olduğunu fakat bir türlü sonuç alamadığını ifade etti. Ağrıları bir türlü azalmayan Suzan Hanım, günlük yaşantısında en kolay işleri bile yerine getiremediğini sözlerine ekledi.

Özel Medical Park Gaziantep Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İbrahim Halil Rızvanoğlu tarafından hastaya yapılan detaylı muayenenin ardından Suzan Hanım’ın omurga kanalının içinde yer alan kemiğin sinire baskı yaptığı belirlendi. Muayene neticesinde hastanın omurilik kanalında sonradan meydana gelen kemik çıkıntısının hastanın yakınmalarına sebebiyet verdiği tespit edildi.

Op. Dr. Rızvanoğlu, ‘’Hastamız Ortopedi kliniğine geldiğinde yürürken zorluk çektiğini, otururken doğrulamadığını ve günlük işlerini tek başına gerçekleştiremediğini belirtmişti. 10 yılı aşkın bir süredir başkalarının yardımıyla işlerini devam ettiren hastamız Suzan Hanım’ı ameliyat etmeye karar verdik, ameliyat yaklaşık 5 saat kadar sürdü. Hastamıza rahatsızlık veren kemik dokusu başarılı bir biçimde çıkarıldı ve hastamız yatan hasta servisine alındı. Ertesi gün mobilize edilen hastamızın durumu şu an gayet iyi, sağlıklı bir şekilde taburcu edildi’’ diye konuştu.

Medical Park Gaziantep Hastanesine Şanlıurfa’dan geldiğinini belirten Suzan Hanım, Medical Park Gaziantep personellerinden, kendisine verilen hizmetlerden özellikle de hekim Op. Dr. Rızvanoğlu’ndan memnun olduğunu sözlerine ekleyerek teşekkürlerini iletti.Bülten

06 Tem 2020 - 00:00 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.