OSBÜK Başkanı Nakıboğlu'ndan Teröre Kınama

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirterek “Masum canlarımıza acımasızca kıyan, terörün her türlüsünü şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz” dedi.

Terörün alçaklıkta sınır tanımadığını belirten Başkan Nakıboğlu, “Terör nereden gelirse gelsin, hangi şartlarda yapılırsa yapılsın, hiçbir şekilde kabul edilemez bir insanlık suçudur. Hain ve alçakça yapılan bu eylem herkes tarafından nefretle kınanmalıdır.

Mübarek Ramazan ayında yapılan bu menfur olaylar bir kez daha gösteriyor ki terörün dini, dili, milleti yoktur. Bugün terör sadece ülkemizin değil tüm dünyanın başına bela olmuş, birinci derecede mücadele edilmesi gereken evrensel bir sorun haline gelmiştir. Önemli gelişmelerin yaşandığı şu günlerde, bu alçak saldırıların ülkemizi hedef alması manidardır.” İfadelerini kullandı.

Terörün milleti, vatanı olmadığını bir kere daha gördük diyen Başkan Nakıboğlu, “Vatanımızın birlik ve beraberliğine kastedilen bu hain saldırılar karşısında sağduyulu hareket etmeliyiz. İnanıyorum ki büyük ve güçlü devletimiz bu saldırıyı planlayan, yardım yataklık edenlere hak ettikleri cevabı verecektir. OSBÜK olarak burada üzerimize düşen her türlü görevi üstlenmeye hazırız. Türk iş dünyası adına hain saldırı sonucu şehitlerimize Allah'tan Rahmet, ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağolsun" ifadelerini kullandı.

29 Haz 2016 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.