Özkeçeci’den adaylık açıklaması

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’den adaylık için flaş açıklama.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’den adaylık için flaş açıklama. Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci yapılacak olan il kongresinde yeniden aday olacağını açıkladı. Özkeçeci, “İl Kongresi ne zaman yapılacak bilmiyorum. Yapılacak olan kongrede yeniden il başkanlığı için adayım. Adaylığım konusunda şu an için söyleyeceklerim bundan ibarettir” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, İl Binasında son günlerde medyada yer alan bazı haberlerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Özkeçeci, bazı kesimlerin Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i yıpratmak için kampanya başlattığını buna Ak Parti İl Teşkilatı olarak dur diyeceklerini söyledi.

Özkeçeci, 6 ilçede kongrelerini tamamladıklarını Yavuzeli ilçesi içinden Genel merkez tarafından Mehmet Ali Polat’ın atandığını söyledi. Özkeçeci, “Şehitkamil ve Şahinbey ilçe başkanlarımız görevinin başında ama yapılacak olan kongrelerde aday olmama kararı aldılar. Ben de yapılacak olan il kongresinde yeniden aday olacağım. Bunu genel merkeze bildirdim” dedi.

10 Eki 2017 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.