Polis memuru gelin ve damada kelepçeli nikah

Nizip ilçesinde nikahı kıyılan polis memuru çifte, meslektaşları tarafından kelepçele takıldı

Nizip ilçesinde nikahı kıyılan polis memuru çifte, meslektaşları tarafından kelepçele takıldı. Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan ve evlilik kararı alan Seval Yıldırım ile Sabih Karaca çifti, nikah töreni için Nizip Belediyesi’ne geldi.

Salona üniformalarıyla gelen çifti Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı karşıladı. İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman ve meslektaşlarının şahitlik yaptığı nikahı Belediye Başkanı Sarı kıydı.

Nikahı kıyılan çifte, bir ömür boyu birlikte yaşamaları ve ayrılmamaları temennisiyle meslektaşları tarafından kelepçe takıldı.

Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, meslektaşlarının nikah şahidi olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek yeni evli çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Evlilik cüzdanını geline veren Başkan Sarı, evliliğin ve yuva kurmanın önemini anlatarak, polis memuru çifti tebrik etti. AA

11 Tem 2019 - 00:00 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.