Sabırla gelecek transferi bekliyorum

Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktörü Marius Sumudica, acil transfere ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, sabırla yeni oyuncularını beklediğini söyledi.

Süper Ligin ikinci yarısının ilk maçında Fenerbahçe'ye evinde iyi mücadeleye rağmen 2-0 kaybeden Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktörü Marius Sumudica, acil transfere ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, sabırla yeni oyuncularını beklediğini söyledi.

Sumudica, kulüp tesislerindeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, transfer konusunda çok bir şey söylemek istemediğini dile getirdi.Transfer sezonu uzun bir süre önce açıldığını ve henüz bir sonuç alamadıklarını aktaran Sumudica, "Şimdiye kadar en önemli noktalardan birisi olarak gördüğümüz kaleye istediğimiz bir oyuncuyu aldık."

İSTEDİĞİMİZ OYUNCULAR GELECEK

Transferlerin gecikmesiyle ilgili kimseyi suçlamadığını anlatan Rumen teknik adam, şöyle devam etti:"Takımın olanaklarını dikkatli kullanmaya çalışıyoruz. Sabırla yeni gelecek transferleri bekliyorum. 1-2 oyuncuyla anlaşmaya çok yakındık ama olmadı. Şimdi yönetim başka oyuncularla görüşme halindeler. Ben sadece yönetime ihtiyacımız olan bölgeleri söylüyorum. Onlar da buna göre görüşmelerini sürdürüyor. Şu anda acil olarak transfere ihtiyacımız var. Çünkü eksiğimiz var. Transferler konusunda yönetimimize inanıyorum, istediğimiz oyuncular gelecek. Sonunda bu transferler gelecek, bunu biliyorum."

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI BİZİM İÇİN DAHA ÖNEMLİ

Rumen teknik adam, ligin 19. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği maçının önemine işaret ederek, şöyle konuştu:"Gençlerbirliği maçı Fenerbahçe karşılaşmasından daha zor olacak. Çünkü rakibimiz dışarıda ve içeride farklı oyun ortaya koyabiliyor. Rakip, evinde çok sağlam bir oyun ortaya koyuyor. Şu an eksiklerimiz var. Hatta ligin ilk yarısından daha fazla eksikle çıkacağız. Sakat ve cezalı oyuncularımız var, yani kadromuz dar. Ama elimizden geleni yapacağız. Yedek kulübemizi kullanacağız. Zaten onlar bugünler için varlar. Umarım Ankara deplasmanından istediğimiz sonucu alacağız" A.A

21 Oca 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.