Şahinbey her zaman esnafın yanında

Şahinbey Belediyesi tarafından triko ve penyecilerin taşınacağı Tekstilkent Mahallesi için 13 bin 395 metrekare alan üzerine yapılan 3 katlı 271 araçlık otoparkın yapımı tamamlandı.

Şahinbey Belediyesi tarafından triko ve penyecilerin taşınacağı Tekstilkent Mahallesi için 13 bin 395 metrekare alan üzerine yapılan 3 katlı 271 araçlık otoparkın yapımı tamamlandı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun öncülüğünde yaptırılan önemli projelerin biri daha hizmete giriyor. Şahinbey İlçesi’nin gelişen mahallerinden olan Tekstilkent Mahallesi için Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve üstü meydan olarak kullanılacak olan 3 katlı otopark çalışması inşaatı tamamlandı.

GAZİANTEP EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Tekstilkent Mahallesinin önemli ihtiyaçlarından olan otopark inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirterek, "Gaziantep’teki bütün penyeciler ve trikotajcıların üretim merkezi olacak olan Tekstilkent Mahallemiz hızla gelişiyor. Biz de bu yapılaşmaya uygun olarak, bu mahallemizde gerekli çalışmaları yaptık. Aynı zamanda bu bölgede ihtiyaç duyulan ve 13 bin 395 m2 alan üzerine kurulan 3 katlı otopark inşaatımızda tamamlandı. Otoparkın üstü de buraya yapılan caminin meydanı olacak. Amacımız bu mahallemizi her yönüyle geliştirmek. Gaziantep’in ticaretine, ekonomisine ve esnafına ciddi bir katkı sağlamak istiyoruz.” dedi.

11 Ara 2018 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.