Şahin’den sigara uyarısı

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Covid-19’a yakalanan kişiler arasında sigara içen vatandaşların daha şiddetli semptomlar gösterdiğini ve siga...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Covid-19’a yakalanan kişiler arasında sigara içen vatandaşların daha şiddetli semptomlar gösterdiğini ve sigara içen kişilerde ölüm oranlarının daha yüksek olduğunu söyledi.

Koronavirüs (Covid-19) Salgınının artış gösterdiği Gaziantep’te, salgına bağlı olarak yaşanan can kayıpları her geçen gün artıyor. Koronavirüse yakalanan kişiler arasında sigara kullanan kimselerin daha şiddetli semptomlar gösterdiği ve ölüm oranının yüksek olduğu biliniyor.

Vatandaşlara, ‘sigara içmeyin’ uyarısında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, “yakalananlar arasında sigara içenlerin yüzde 50 daha şiddetli semptomlar gösterdiğini ve ölüm oranının da daha yüksek olduğunu biliyoruz. Lütfen sigara içmeyi bırakın ve bu salgın döneminde sağlıklı bir başlangıç yapın” ifadelerini kullandı.

01 Ara 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.