Şamil Tayyar, Yarkadaş'a haddini öyle bir bildirdi ki...

Habertürk canlı yayınında AK Partili Şamil Tayyar ile CHP'li Barış arasında sert bir tartışma yaşandı. Şamil Tayyar, Barış Yarkadaş'ın skandal cinsten...

Habertürk canlı yayınında AK Partili Şamil Tayyar ile CHP'li Barış arasında sert bir tartışma yaşandı. Şamil Tayyar, Barış Yarkadaş'ın skandal cinsten sözlerine sert tepki gösterdi.

Şamil Tayyar, Yarkadaş'a haddini bildirdi

Habertürk TV'de Hülya Hökenek moderatörlüğünde Enine Boyuna programında AK Parti Eski Milletvekili Şamil Tayyar, CHP'li eski milletvekili Barış Yarkadaş arasında sert tartışma yaşandı.

TANSİYON BİR ANDA YÜKSELDİ

Barış Yarkadaş'ın "Hükümet terör örgütüyle dolaylı da olsa masaya oturmuştur" sözleri, programdaki tansiyonu bir anda yükseltti.

Daha önce kendisinin AK Parti'nin bordo berelisi olduğunu söyleyen Şamil Tayyar, dün akşam da Yarkadaş'ın bu sözlerine sessiz kalmadı.

Şamil Tayyar, Yarkadaş'a "Buraya hangi sıfatla çıkardınız bilmiyorum ama kimse Türkiye Cumhuriye devletiyle bu kadar aşağılayıcı bir üslupla konuşamaz. FETÖ ağzıyla, PKK ağzıyla konuşuyorsunuz. Operasyonu yaptığımız süreçte burada, soytarı mazlum sıfatıyla konuşamazsınız. Böyle ahlaksızlık olur mu ya. Soytarılık yapma. Ahlaksız. Sen Türkiye Cumhuriyeti devleti PKK'yla masaya oturduğu diyemezsin. Ben sana bunu dedirtmem. Ben bu stüdyoda bir PKK'lı ağzıyla konuşmaya tahammül edemem. Eğer öyle konuşacaksa kusura bakmayın ben bunu söker atarım" dedi.

İKİ KEZ REKLAMA GİDİLDİ

Program sunucusu Hülya Hökenek tartışma nedeniyle iki kez reklama gitmek zorunda kaldı.

19 Eki 2019 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.