Şampiyonlar öğrencilerle buluştu

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de katkı sağladığı ‘Şampiyon Sporcular Öğrencilerle Buluşuyor’ projesi Mart ayının branşı Kick Boks ile devam ediyor.

Şampiyonlar öğrencilerle buluştu
Haber albümü için resme tıklayın

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de katkı sağladığı ‘Şampiyon Sporcular Öğrencilerle Buluşuyor’ projesi Mart ayının branşı Kick Boks ile devam ediyor.

Her ay bir spor dalı ile ilişkilendirerek tanıtımlarını yapmak ve öğrencileri spora yönlendirmek amacıyla Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ‘Şampiyon Sporcular Öğrencilerle Buluşuyor’ projesi devam ediyor. Bu kapsamda Mart ayının branşı olan Kick Boks ’un şampiyonları Dünya Şampiyonu Serdar Yiğit Eroğlu, Dünya Üçüncüsü Akın Şahan, Avrupa İkincisi Can Özcan, Avrupa Üçüncüsü Barış Özaslan, Türkiye şampiyonu Enes Bilen, Türkiye şampiyonu Burak Kütüklü, Türkiye şampiyonu Seyit Battal Ay, Türkiye ikincisi Zahit Tüfekçi, Türkiye Üçüncüsü Miyeser Akkurt, İl Birincisi Ali Bayoğlu, İl Birincisi Orhan Seçinti, İl Birincisi Leyla Ekinci ve İl Birincisi Murat Beyhan Gaziantep Lisesi’nde öğrencilerle buluştu. Okul bahçesinde kurulan stant da yapılan gösteri müsabakalarda renkli görüntüler yaşanırken, müsabakalarda branşı tanıtan bilgileri ise Kick Boks İl Temsilcisi Mehmet Kaya ve Milli Takım Antrenörü Burhan Çelik verdi. Müsabakaların ardından ise panel düzenlendi. Panelde konuşmacı olarak katılan şampiyon sporculardan Serdar Yiğit Eroğlu ve Seyit Battal Ay öğrencilerin sorularını yanıtlayarak Bilek Güreşi hakkında bilgiler verdi.

TALAT ÖZKARSLI YİNE UNUTULMADI

Gaziantep’in yetiştirdiği efsane futbolcularından Talat Özkarslı’ya bir vefa örneği de Gaziantep Lisesi gösterdi. Koçero Talat’ın futbolculuk dönemine ait fotoğraflarından oluşan serginin açılışı düzenledi. Serginin açılışını ise Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Bülent Tüfekçi ve TÜFAD Başkanı İsmet Savcılıoğlu gerçekleştirdi.

13 Mar 2018 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.