Samsun'da Mabel Matiz gecesi

Kerki ve Solfej ile gerçekleştirdiği Türkiye turnesi kapsamında dün akşam Samsunlularla buluşan Mabel Matiz, dinleyicilerine yine unutulmaz anlar yaşattı.

Kerki ve Solfej ile gerçekleştirdiği Türkiye turnesi kapsamında dün akşam Samsunlularla buluşan Mabel Matiz, dinleyicilerine yine unutulmaz anlar yaşattı. hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği ve biletleri günler öncesinden tükenen konserde en sevilen şarkılarını seslendiren Mabel Matiz, sahne performansıyla seyirciden yine tam not aldı.

Müziği ve tarzıyla son zamanların beğenilen isimlerinden Mabel Matiz, dün akşam Samsun’da sahneye çıktı. Oldukça yağmurlu olan havaya aldırış etmeyen Mabel Matiz hayranları saatler öncesinden konser salonunun önüne gelerek uzun kuyruklar oluşturdu. Kerki ve Solfej ile birlikte düzenlediği Maya Tour kapsamında Samsunlularla buluşan Mabel Matiz’e seyirciler konser boyunca eşlik etti.

16 Mar 2019 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.