Sancaklı’dan olay sözler

MHP Kocaeli Milletvekili ve uzun yıllar Beşiktaş ve Galatasaray gibi kulüplerde Futbol oynayan MHP’den de Kocaeli Milletvekili seçilen Saffet Sancaklı, Türk Futbolunun düzelmesi için biran önce mecliste bekleyen kulüpler yasasının çıkması gerektiğini...

MHP Kocaeli Milletvekili ve uzun yıllar Beşiktaş ve Galatasaray gibi kulüplerde Futbol oynayan MHP’den de Kocaeli Milletvekili seçilen Saffet Sancaklı, Türk Futbolunun düzelmesi için biran önce mecliste bekleyen kulüpler yasasının çıkması gerektiğini vurguladı.

Gaziantepspor’un borç batağında olduğunu dile getiren Saffet Sancaklı, “Gaziantepspor’un ligden düştükten sonra “Borç batağı” içinde olmasının gerçeklerle örtüştüğü ve 1969 yılında kurulan 48 yıllık Gaziantepspor’un ne hallere düştüğünü de bir kez daha ortaya çıktığı” söyledi.

Saffet Sancaklı, “Ben bakıyorum ki Türkiye’deki tüm kulüpler hepsi borçludur. Görevi bırakan kulüp başkanı görevden ayrılmazdan önce kulübün tüm gelirlerine “Temlik” koydurarak, kulüplerin hızlı bir şekilde çöküşünü sağlıyorlar. Halbuki, kulüp başkanları harcadıkları paraları kendi dönemlerinden sorumlu edip ve borçsuz kulübü teslim etmeleri gereken yasa 5 yıldır, TBMM’de bekliyor. Yeni Spor Bakanı Bak’dan tek isteğim var. Bu futbol yasasını çıkarmasını istiyorum” dedi. Ünlü futbolcu aynı zamanda milletvekili Saffet Sancaklı’nın bu açıklaması Gaziantepspor’un ligden düştükten sonra “Borç batağı” içinde olmasının gerçeklerle örtüştüğü ve 1969 yılında kurulan 48 yıllık Gaziantepspor’un ne hallere düştüğünü de bir kez daha ortaya çıktığı ileri sürüldü” dedi.

26 Tem 2017 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.