Sanko Park'ta harcanın paranın geri dönüşümü var

Sanko Park Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine muhteşem yeni yıl kampanyası sunuyor.

Sanko Park Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine muhteşem yeni yıl kampanyası sunuyor.

Gaziantep’in yaşam alanı Sanko Park’ta 11 – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında en fazla alışveriş yapıp en yüksek puanı toplayan ziyaretçiler her gün; çekilişsiz kurasız, 100 TL ile 3.000 TL arasında değişen para kartların sahibi oluyor. Haftanın birincisi ise her hafta 1 adet iPhone X kazanıyor.

Sanko Park içerisinde marketten elektroniğe, giyimden aksesuara kadar tüm mağazalardan yapılan minimum 20 TL’lik alışveriş, kampanyaya katılma hakkı sağlıyor. Ziyaretçilerin yapılan alışverişlerin faturasını, Sanko Park içerisinde yer alan kampanya kayıt noktalarına ibraz etmesi gerekiyor.

Sıralama ve puan durumu www.sankoparkkazandiriyor.com web sitesi üzerinden anlık takip edilebiliyor. Kampanyayı Facebook’tan paylaşan katılımcılar bonus puanlar kazanarak kıyasıya rekabet edip her gün binlerce liralık para kartlar için yarışıyor.

SANKO PARK

Gaziantep’te 2009’da hizmete giren ve bölgenin “yaşam alanı” haline gelen SANKO Park, zengin marka karmasıyla kaliteyi arayan ziyaretçilerini ferah bir ortamda buluşturuyor.

Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park’ta, birbirinden değerli markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Sanko Park, zengin marka karmasıyla ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

15 Ara 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.