Seçim sandıkta kazanır

Ak Parti İl Başkanı M. Eyüp Özkeçeci, 27. dönem Milletvekili Aday Listesi hakkında açıklamada bulunarak, seçimlerin sandıktan kazanacağını kaydetti.

Ak Parti İl Başkanı M. Eyüp Özkeçeci, 27. dönem Milletvekili Aday Listesi hakkında açıklamada bulunarak, seçimlerin sandıktan kazanacağını kaydetti.

Özkeçeci sözlerini şöyle sürdürdü: “ Ülkemize, Milletimize ve Şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Geniş bir mutabakat süreci sonunda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın, Genel Merkezimizin takdiriyle, Gaziantep’imizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak olan adaylarımız belirlendi. Her biri birbirinde kıymetli milletvekili adaylarımızla birlikte verimli bir seçim süreci yürüteceğiz. Bütün teşkilatlarımıza birlikte çalmadık kapı, sıkılmadık el kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Seçim sandıkta kazanılır, bütün teşkilat mensuplarımızla sandıklarımıza sahip çıkacağız. İnşallah 24 Haziran akşamı sandıklardan çıkacak sonuçlarla milletimize çifte bayram yaşatacağız. Bu ülke üzerinde kirli hesaplar peşinde koşan şer odaklarına gerekli cevapları yine sandıkta rekor oy çıkartarak vereceğiz. Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz.”

22 May 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.