Şehide gözyaşlı karşılama

Hakkari'deki mühimmat patlamasında şehit olan 7 askerden biri olan Gaziantepli Topçu Er Samet Kaymakçı'nın cenazesi Gaziantep'e uçakla getirildi.

Hakkari'deki mühimmat patlamasında şehit olan 7 askerden biri olan Gaziantepli Topçu Er Samet Kaymakçı'nın cenazesi Gaziantep'e uçakla getirildi.

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait askeri uçakla cenazesi memleketine getirilen şehidin cenazesi Gaziantep Havalimanı'nda düzenlenen törenle karşılandı. Törene Gaziantep Valisi Davut Gül, 5. Zırhlı Tugay komutanı Tuğgeneral Şefik Atak, Gaziantep Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Uysal, bazı belediye başkanları, bürokratlar ve askeri erkan ile şehidin yakınları katıldı.

Kısa bir karşılamanın ardından şehidin cenazesi, kısa bir karşılamanın ardından cenaze aracı ile Asri Mezarlığı morguna götürüldü.

Tören de şehidin yakınları göz yaşlarını tutamadı.

12 Kas 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.