Serhan Elazığ'a gitti

Gaziantepspor'un altyapısında yetişen ve uzun süre A takımda oynayan Serhan Yılmaz, Elazığ Belediyespor ile yeni sezon öncesi anlaşma sağladı

Gaziantepspor'un altyapısında yetişen ve uzun süre A takımda oynayan Serhan Yılmaz, Elazığ Belediyespor ile yeni sezon öncesi anlaşma sağladı.

Son olarak 1461 Trabzonspor'da forma giyen Serhan Yılmaz, 3. lig ekiplerinden

Elazığ Belediyespor ile anlaştı. TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Elazığ Belediyespor, Serhan Yılmaz'la el sıkıştı. Golcü oyuncu ile Gaziantep'te bir araya gelen kulüp müdürü Metehan Kaçar, 2 yıllık sözleşme imzalattı. Transfere ilişkin kulüpten yapılan açıklama; “Profesyonel futbol takımımız, son olarak TFF 3. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'da forma giyen forvet Serhan Yılmaz ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimize hoşgeldin diyor, kırmızı - lacivertli formamızla başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Eyup Özkan

24 Tem 2019 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.