Seri yakalamalıyız

Gazişehir Gaziantep’in başarılı stoperlerinden Yalçın Kılıç, sezon sonunda hedefe ulaşmaları için seri galibiyetlere ihtiyaçlarının olduğunu söyledi....

Gazişehir Gaziantep’in başarılı stoperlerinden Yalçın Kılıç, sezon sonunda hedefe ulaşmaları için seri galibiyetlere ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Yalçın Kılıç, yeni teknik direktörleri Mehmet Altıparmak ile birlikte Cumartesi günü kendi evlerinde oynayacakları Ümraniye maçının hazırlıklarının devam ettiğini belirtti. Yalçın Kılıç; “Hedefimiz bir üst lige çıkmak. Ama bunun içinde bizim seri galibiyetler almamız gerekiyor. İlk yarıda rakiplerimizi yakalayıp ikinci yarıda daha iyi sonuçlar alarak mutlu sona ulaşmalıyız. Cumartesi günü oynayacağımız Ümraniye maçında Gaziantep halkını yanımızda görmek istiyoruz” dedi. Eyup Özkan

14 Eki 2018 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.