Sezonun en kritik galibiyeti

Gaziantep Basketbol Başantrenörü Stefanos Dedas, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Gaziantep Basketbol Başantrenörü Stefanos Dedas, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Dedas, 74-73 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, İzmir ekibiyle oynadıkları karşılaşmanın önemine dikkati çekerek, "Çok önemli bir galibiyet. Hatta sezonun en kritik galibiyetlerinden biri oldu. Pınar Karşıyaka'nın çok iyi bir takım kimyası var. Kazandığımız için mutluyum. Bu galibiyeti yardımcılarım Zafer Aktaş, Okan Kılıç ve Genel Menajerimiz Boray Dai’ye armağan etmek istiyorum. Son çeyrekte çok iyi savunma yaptık. Rakibe 10 sayı izni verdik ama onlarda sadece 10 sayı attırdı bize. Mu maçın ne kadar zorlu geçtiğinin ispatı. Zamanla takımın kimyası yerine oturacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

16 Eki 2017 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.