Shakira konseri için hazırlıklar tamamlandı

Kolombiyalı şarkıcı Shakira konseri için hazırlıklar tamamlandı.

Vodafone Park'ta bugün gerçekleşecek konserin organizasyonunu üstlenen BKM'nin CEO'su Zümrüt Arol Bekçe, Beşiktaş Spor Kulübüne teşekkür ederek, "Bize evlerini kapılarını açtılar. İnşallah mahcup etmeyeceğiz. Pırıl pırıl teslim edeceğiz stadı." diye konuştu.

Bekçe, sanatçının klasik kulis istekleri olduğunu belirterek, "İnşallah çok güzel ağırlayacağız kendisini. Çoluk çocuk, anne ve babası, ailesiyle hep birlikte geliyor. Türkiye'ye eski günlerde herkes ailece gelirdi." dedi.

Sanatçının İstanbul gezi planının henüz belli olmadığını aktaran Bekçe, "Boğaz'ı boş geçeni ben hiç görmedim. Zaten bir önceki konserini de İstanbul'da biz Kuruçeşme Arena'da yapmıştık. Sahneye çıktığında inanamamıştı. Sol tarafta boğaz, sağ tarafta orman, muhteşem bir seyirci. 'Burada çıkmak için benim size para vermem gerekir.' demişti. Gerçekten İstanbul'u çok seviyor." diye konuştu.

Zümrüt Arol Bekçe, konsere çok büyük bir ilgi olduğunu vurgulayarak, yaklaşık 30 bin kişinin geleceğini söyledi.

Shakira İstanbul'a geldi

Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu Shakira vereceği konser için İstanbul'a geldi.

11 Tem 2018 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.