Simge'ye Kenan Doğulu benzetmesi

Pop müziğin başarılı isimlerinden Simge Sağın, önceki gece Jolly Joker Beyoğlu'nda sahne aldı.

Pop müziğin başarılı isimlerinden Simge Sağın, önceki gece Jolly Joker Beyoğlu'nda sahne aldı.

"Ben Bazen" şarkısı ile sahnesine başlayan şarkıcı, kendisini dinlemeye gelenlere adeta bir görsel şölen sundu. Geniş repertuvarı ile alkış alan Simge, başarılı sesi ile hayranlarını gece boyu eğlendirirken, "Gece boyu eğlenelim hiç susmayalım, ellerimiz hep havada olsun." diyerek sevenlerine gece boyu müzik ziyafeti çekti.

"Bir tarafım var Karadenizli, bir tarafım var Antakyalı, bir tarafım var İstanbullu ama şimdi bir Arnavut kızından Karadeniz türküsü dinleyeceksiniz." diyen Sağın, son çıkardığı "Ben Bazen" albümündeki "Ayrılık Yazması" parçasını seslendirerek Jolly Joker'de alkış tufanı kopardı.

Bir misafirinin Simge'ye "Gözleriniz Kenan Doğulu'ya çok benziyor." demesi üzerine şarkıcı, "Ufakken bana Kenan derlerdi, saçlarım normalde onun gibi ortadan ayrılıyor, herkes her şeyi benzetti de gözlerimi benzeten ilk siz oldunuz." şeklinde konuşarak Kenan Doğulu'nun "İlk Adımı Sen At" parçasını söyledi.

Sahnedeki son şarkısında ise Hakan Altun'dan "Telefonun Başında" şarkısını seslendiren Simge Sağın hayranlarına "En kısa zamanda bir daha buluşalım, muhteşem gece için hepinize çok teşekkür ediyorum." diyerek tezahüratlar eşliğinde performansını noktaladı.

İndirme bağlantısı

10 Kas 2018 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.