Sizleri asla unutmayacak bir adaya oy verin…

MHP Gaziantep Milletvekili 2. Sıra adayı Sermet Atay, gençlere çağrıda bulunarak, "Lütfen oyunuzu sizin geleceğinizi inşa etmeye çalışanlardan yana kullanın" dedi.

MHP Gaziantep Milletvekili 2. Sıra adayı Sermet Atay, gençlere çağrıda bulunarak, "Lütfen oyunuzu sizin geleceğinizi inşa etmeye çalışanlardan yana kullanın" dedi.

Atay, Gaziantep’te doğup büyüdüğünü, bu kentin çocuğu olduğunu, doğup büyüyüp şehre borcunu ödemek istediğini ifade ederek, ‘’Ben bir Gaziantepli ve bu şehrin evladı şimdi milletvekili adayı olarak sizlerden bu şehir bu takım ve şehrin her sorununda heyecanla mücadele edecek bir adayı seçin diyorum’’ dedi.

Avukat Sermet ATAY, gençlere seslenerek, oylarını geleceklerini çalmaya meyilli unsurlardan uzak tutmasını, oylarını geleceklerini inşa etmeye çalışanlardan yana kullanmalarını istedi.

“Ülkücü sevdayla büyüdük”

Küçüklükten bu güne ülkücü sevdayla büyüdüklerini belirten, “Gaziantep’te doğdum büyüdük. Sokaklarında oyunlar oynadık. Gençliğimiz tutkularımız bu şehirde geçti. Biz bu şehirde Milliyetçi Hareket Partisiyle Ülkü Ocaklarıyla tanıştık. Bu yaşa kadar hep bu sevdayla büyüdük. Bugünde Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlarda bizim gibi ülkenin sorunlarını anlayan, bu sorunlara çözümler getirebilecek, genç enerjik manevi olarak hazır parlamentoda inandıkları değerleri temsil etmeleri gerektiğini düşündük. Bu amaçla da Gaziantep’te uzun yıllardır hizmet ettiğimiz Milliyetçi Hareket Partisinin Ülkücü Hareketin aday adaylığına soyunduk” dedi.

“Toplumun geleceği eğitilmiş bireyler”

Toplumun geleceğinin iyi eğitilmiş bireyler olduğunun altını çizen Atay,“Bir insan bir topluma faydalı olmak istiyorsa yapacağı işlerin başında gerçekten iyi eğitilmiş bireyler yetiştirmek gelir. Gazişehir pek çok alanda atılımcı ve ileriye dönük kararlar alan bir halka sahiptir. Bizim bir siyasetçi bu kentin evladı olarak Gaziantep’te yapacağımız şeylerden bir tanesi de çocuklarımızın öğrenim düzeylerinin hak ettiği seviyede olmasını sağlamak. Bu zor bir şey değil, yapılacak şeyler belli, metotlar belli, araçlar belli sadece bunları pratiğe döküp doğru insanlarla doğru adımlar atmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Gaziantep’i eğitim noktasında hak ettiği yerde germek için mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

“Halkımız bizim sahada olmamızı istiyor”

Halkın kendilerinin sahada olmasını istediğinin altını çizen Atay, “Milliyetçi Hareket Partisi var olduğu günden beri bu millete mal olmuş bir harekettir. Bir siyasi partinin ötesinde bir dünya görüşünün 7 bin yıllık Türk devlet geleneğinin devamı niteliğinde olma özelliğini taşır. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra milletimiz birçok teferruatı bir köşeye bırakmış ve birlikte hareket etme yetisini tekrar üst seviyeye çıkartmıştır. Cumhur ittifakı bu refleksin bir sonucudur. Cumhur ittifakını millet istemiştir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanımızın ortak kararları doğrultusunda inşallah milletimiz de bu birlikteliği parlamento seçimlerinde, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en üst düzeyde destekleyerek gösterecektir. Halkımız bizlerin sahada olmasını, onların sorunlarına cevap vermemizi dertlerini doğru yerlere ulaştırmamızı ve hassasiyetlerimizi taşıyarak doğru yerlere yönlendirmemizi parlamentoda temsil etmemizi bekliyor. 24 Haziranda Gazi şehrimiz Cumhur ittifakını ve özelde de Milli Hareket Partisini hakkettiği yere getireceğine inanıyoruz. Dolayısıyla aziz Türk milleti kendisini seveni ve kendisi için her türlü fedekarlığı yapmaya hazır olanı asla yarı yolda bırakmaz. Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur ittifakı içerisinde halkını geleceğe taşımaya taliptir” ifadelerini kullandı.

“Muharrem ince ses tonuyla milleti dövüyor”

Muharrem İnce’nin ses tonunu eleştiren Atay, “Son olarak sosyal medyaya düşen polis memuruyla konuşmasını biliyorsunuz. Konuşmaları ve davranışları çok can sıkıcı. Bir siyasetçiye yakışmıyor. Halkımız insanların bakışları ve ses tonundan kendisine karşı ne hissettiğini anlar. Muharrem İnce’de ses tonuyla milleti dövüyor. Millet böyle birisini çok takdir etmez diye değerlendiriyorum” ifadelerine yer verdi.

“Lütfen oyunuzu sizin geleceğinizi inşa etmeye çalışanlardan yana kullanın”

‘’Ben bir Gaziantepli ve bu şehrin evladı şimdi milletvekili adayı olarak sizlerden bu şehir bu takım ve şehrin her sorununda heyecanla mücadele edecek bir adayı seçin diyorum’’ diyen Sermet Atay, gençlere sandığa giderek oy kullanmaları çağrısını yineledi.

Atay, şöyle devam etti:

‘’Buradan gençlere sesleniyorum, gençler Gaziantepli hemşehrilerim gelecek sizin. Bizim geleceğe dair maddi manevi bir hesabımız yok. Bizim geleceğe dair nefsi bir beklentimiz yok. Teşkilatımızı içerisinde yer alan hiç kimsenin yok. Bizler inandığı değerlere bu değerler Türk milletini var edenlerdir. Hizmet için yaşayan bireyleriz. Biz gençlerimizin önünü açmak ve geleceğe taşımak için bu göreve talibiz. Yeni oy kullanan gençlerimize sesleniyorum, oy Türkiye cumhuriyetinin en önemli vatandaşlık görevidir. Lütfen oyunuzu sizin geleceğinizi çalmaya meyilli unsurlardan uzak tutun. Lütfen oyunuzu sizin geleceğinizi inşa etmeye çalışanlardan yana kullanın”

Atay, Gaziantep’te seçim sonuçlarının sürpriz olacağını vurgulayarak, “Anket şirketleri bu seçimde çıkacak sonucu tahmin edemiyor. Anket şirketleri kasıtlı partimiz aleyhine yayınlar yapıyor. Vatandaşımızı bu yayınlarla kandıramazlar. MHP’yi anket şirketleri kurmadı, anket şirketleri de yıkamaz. Büyük bir sürpriz olacak. MHP Gaziantep’te Türkiye genelinde aldığı oy oranında fazlasını alacak. MHP Gaziantep’te sürpriz yapacak” dedi.

MHP Milletvekili adayı Sermet Atay, "MHP'nin sandıktan çıkamayacağını sananlar, bir kez daha mahcup olacaklar. Partimiz bir kez daha aziz milletimizin ilgi ve sevgisine mazhar olarak güçlü bir grupla TBMM'de temsil edilmeye hak kazanacaktır" diye konuştu.

Toplumsal algıyı etkileyip yönlendirmek için yapılan spekülatif ve sözde anket sonuçlarının, geçmişte de yaşandığı gibi, bugün de bundan medet umanları hayal kırıklığını uğratacağını belirten Atay, anket sonucu açıklayarak destekledikleri parti veya adayın kazanç elde edeceğini zannedenlerin hep yanıldığını aktardı.

Uluorta anket sonucu ve tahmin açıklayanların, milli iradeye saygısızlık yapıp, milletle alay ettiğine işaret eden Atay, "Önceki seçim süreçlerinde "MHP bitti, tükendi, oyları azaldı, sandık altında kaldı." gibi gerçek dışı ama hakikat olması istenen ümit ve beklentilerle, dilek ve temennilerle hakkında tefsirler sıralanan partilerinin, bütün anketçileri "sezgisi kıt kaleci" gibi ters köşeye yatmıştı. Seçmenin nihai temayülü sandık başına gidinceye kadar kesin yargılarla ölçülüp biçilemez. Kim ne derse desin, hangi yazar ve yorumcu ne söylerse söylesin, Türk seçmeni temayülünü sandığa giderken netleştirir ve tarihi ferasetini milli iradeye kalbeder. Türk milleti 2002 Kasımındaki genel seçimler istisna olmak üzere hemen her seçimde MHP'siz bir parlamento istemediğini, oylarıyla izhar etmiş, partimize büyük bir teveccüh göstermiştir."

-KAPISINI RAHATLIKLA ÇALACAĞINIZ ADAYI SEÇİN-

Atay, sözlerinin sonunda, Gaziantep’in çocuğu olduğunu, doğup büyüyüp şehre borcunu ödemek istediğini ifade ederek, ‘’Ben bir Gaziantepli ve bu şehrin evladı şimdi milletvekili adayı olarak sizlerden bu şehir bu takım ve şehrin her sorununda heyecanla mücadele edecek bir adayı seçin diyorum’’ dedi.

21 Haz 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.