Sleepy Bebek Bezi Çocukların Mutlu Nöbetçisi

Eruslu Sağlık Ürünleri firması, “bebekler mutlu anneler huzurlu” sloganıyla Sleepy bebek bezi markasını 2014 yılında hayata geçirdi. Sektöründe önemli...

Eruslu Sağlık Ürünleri firması, “bebekler mutlu anneler huzurlu” sloganıyla Sleepy bebek bezi markasını 2014 yılında hayata geçirdi. Sektöründe önemli yere gelmeyi başaran firma 2010 yılında ise yetişkin hasta bezi ve ıslak havlu gibi ürünleri de hizmete sundu. Markanın bebek bezi satışlarına bakıldığında toplamda 220 milyonu aşkın olduğu gözlenmektedir. Cimri.com üzerinden yüksek kaliteli Sleepy bebek bezi fiyatları incelemesi yaparak, en uygun fiyatı sunan mağazayı bulmak mümkün oluyor. Cimri.com sitesi ile yüzlerce mağazanın ürünlerini hızlı bir şekilde inceleyebilir, fiyatları kıyaslayarak en uygun ürünü tercih edebilirsiniz.

Sleepy Bebek Bezi

Sleepy bebek bezi annelerin içini rahatlatacak çok sayıda özelliğe sahiptir. Islaklık göstergesi ile bebeğinizin bezini ıslattığında bezin doluluk oranını belirten renk değiştirme fonksiyonudur. Yumuşak dış dokusu saf suyla işlenmiştir. Yatay/dikey kumaş yapısı sayesinde Sleepy bebek bezi bebeğinizi tümüyle sarar ve emici tanecikli özelliğiyle dağılmaya karşı korur. Tasarımında yer verilen yan bantlar hava akışını kolaylaştırmak için esnek üretilmiştir. Renklendirici ve parfüm içermez, annelerin rahatlıkla tercih edebileceği saflıkta bir bebek bezidir.

Sleepy Bebek Bezi Bedenleri ve Fiyatları

Doğal ve son teknoloji üretimi Sleepy bebek bezi bedenleri ve fiyatları bebeğin yaşı ve kilogramına göre değişkenlik gösterecektir. Sleepy bebek bezi bedenleri 0-Prematüre’den 7 XXLarge’a kadar artıyor. Ayrıca markanın külot bez ürünü de 7-14 kg aralığındaki bebekler için uygundur. Sleepy bebek bezi 3 numara ve Sleepy bebek bezi 4 numara en çok tercih edilenlerdir. Her bedenin bebek bezi adedi ise birbirinden farklıdır. Markanın ürününü cimri.com ile bulunduğu tüm online mağazalardan aratabilir, Sleepy bebek bezi en ucuz fiyat seçenekleri ve avantajlarını inceleyebilirsiniz. Filtreleme ve hızlı menüler aracılığıyla ihtiyacınız olan en ucuz, en popüler ve en yeni ürünlere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

29 Oca 2019 - 00:00 - Hayatın İçinden


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.