Bakan Koca'dan Gaziantep açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki'nin de katıldığı toplantıda ek tedbirler konunusu görüştü.

Gaziantep Milletvekillerinin kentin Sağlık problemleri ve sağlık yatırımları ile ilgili şikayetlerinin ardından Bakan Koca Gaziantep'i gündemine aldı.

Bakan Koca, bugün aralarında Gaziantep İl Sağlık Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki'nin de bulunduğu bazı sağlık müdürleri ile görüştü.

Bakan Koca görüşmeye ilişkin olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada "İZMİR, BURSA, KOCAELİ, GAZİANTEP, KAHRAMANMARAŞ, DENİZLİ, SİVAS il sağlık müdürleriyle yaptığımız video konferans görüşmelerinde, salgının son durumunu, yeni kısıtlamalardan beklenen sonuçları, ek tedbirleri ele aldık. Hasta yükümüzü ve filyasyon çalışmalarımızı gözden geçirdik" ifadelerini kullandı. .

20 Kas 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Gaziantep - Hastanelerde yer bulunamıyor Gaziantep şehir hastanesinin faaliyete geçmesi lazım virüs çok fazla ek tedbirler alınmalı ve hastaneler arttırılmalı teşekkürler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 00:00