SON DAKİKA: CHP’nin Gaziantep listesi belli oldu

27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için CHP'nin Gaziantep adaylarının belirlendiği öğrenildi. CHP kulislerinden öğrenilen bilgiye göre, sürpriz isiml...

27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için CHP'nin Gaziantep adaylarının belirlendiği öğrenildi. CHP kulislerinden öğrenilen bilgiye göre, sürpriz isimlerden oluştuğu belirtilen listenin kesinleştiği iddia ediliyor.

CHP milletvekili aday listelerini çıkarmak için tüm randevularını iptal eden Kemal Kılıçdaroğlu'nun günlerce bu listeler üzerinde çalıştığı öğrenildi. Gaziantep aday listesine de son şeklini Kılıçdaroğlu verdi. Gaziantep milletvekili aday listeleri CHP tarafından 21 Mayıs Pazartesi günü saat 17.00'a kadar YSK'ya teslim edilecek. CHP milletvekili aday listeleri teslimden sonra kamuoyuna açıklanacak. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün son şeklini verdiği öğrenilen listenin CHP tüzüğüne göre PM'den onay alması gerekiyor. Kulis bilgilerine göre, bugünkü toplantıda bu liste PM’nin onayına sunuldu. Partide ilk olarak Merkez Yönetim Kurulu (MYK) saat 13.00'te bir araya geldi. MYK'de netleşen listeler 19.00'da toplanan PM'ye sunuldu.

1- Dr. Bayram Yılmazkaya

2- Avukat Özgür Yılmaz

3- Eczacı İrfan Kaplan

4- Hasan Öztürkmen

20 May 2018 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.