SON DAKİKA… Gaziantep’te yasağa rağmen onlarca kişi mevlid yemeğine katıldı Valilik harekete geçti yemeğe katılanlara…..

Yetkililerin toplu etkinlik uyarılarına rağmen Gaziantep’te düzenlenen mevlide onlarca kişi katıldı. Gaziantep Valisi Davut Gül, mevlid yemeğine katıl...

Yetkililerin toplu etkinlik uyarılarına rağmen Gaziantep’te düzenlenen mevlide onlarca kişi katıldı. Gaziantep Valisi Davut Gül, mevlid yemeğine katılan herkese 3150 TL para cezası verdiklerini ayrıca da Organizasyonu yapanlar hakkında da suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Gaziantepliler ne yasak, ne kural dinliyor. Şehir merkezinde bir aile toplu mevlid yemeği organize ettti. Mevlid yemeğine yüzlerce kişi katıldı. Gaziantep Valiliği olay hakkında suç duyurusunda bulundu.

Onlarca kişinin katıldığı mevlid yemeği hakkında sosyal medyadan açıklama yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, şu ifadelere ye verdi: “ Daha önce gördüm, kişileri tespit ettik, bu mevlid yemeğine katılan herkese 3150 TL para cezası verdik. Organizasyonu yapanlar hakkında da suç duyurusunda bulunduk”

MEHMET TORUN

17 May 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Fatih - Bu insanlar akillanmaz bu ne cehalet bu ne vurdumduymazlik hapis cezasi verilmeli bunlara

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 00:00