Son rakip Hertha Berlin

Yeni sezon hazırlıklarının 3. etap kamp çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü, buradaki son hazırlık maçını bugün Hertha Berlin ile oynayacak.

Almanya'nın köklü kulüplerinden Hertha Berlin ile kampın son hazırlık maçını oynayacak olan Gaziantep Futbol Kulübü'nün yeni sezon önceside son provası olacak. Bu maçın ardından kampı tamamlayarak şehre dönecek olan kırmızı-siyahlıların Gaziantep'e döndükten sonra yeni bir hazırlık maçı oynayıp oynamayacakları netlik kazanmadı. Teknik direktör Erol Bulut, Avusturya kampının son hazırlık maçında ise oyuncularını son kez durumunu görmeye çalışacak ve yeni sezonda takımdan gidecek bazı isimleri belirleyebileceği öğrenildi. Eyup Özkan

30 Tem 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.