Sözümü tutmanın gururunu yaşıyorum

Dün gerçekleşen kongrede yeniden güven tazeleyen kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu, sözü tutmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, asıl işlerinin bundan sonra başladığını söyledi

Dün gerçekleşen kongrede yeniden güven tazeleyen kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu, sözü tutmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, asıl işlerinin bundan sonra başladığını söyledi.

Bu zorlu maratonda destek olan herkese teşekkür eden Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu kongrede yaptığı konuşmada; "Öncelikle buraya geçtiğimiz sezon gerçekleştirilen kongrede verdiğimiz sözü tuttuğumuz için çok mutlu ve gururluyum. Gaziantep şehrine şampiyonluk sevinci yaşatacağımızın sözünü vermiştik, Allah'a şükürler olsun bunu başardık."

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Konukoğlu, sözlerine şöyle devam etti; "Bu başarımız sadece futbolcularımız, teknik heyetimiz, yönetimimizin başarısı değil, burada çalışan çaycılarımızdan, temizlikçilerimizden, tüm personellerimize kadar ortak başarısıdır. Bu süreçte yanımda olan, Abdülkadir Ağabeyime, Zeki Ağabeyime, sevgili eşim Jülide Hanım'a ve tüm aileme de sonsuz teşekkür ederim. İnşallah Gaziantep şehrini futbolda en iyi noktaya getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

TÜRKİYE'NİN FUTBOLCU FABRİKASI OLACAĞIZ

Altyapıya değinen Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu, kulübe kalıcı gelir kaynakları bırakmak istediklerini ifade ederek; "Bu kulübün kendi kaynaklarıyla yönetilmesi konusunda gerekli tüm çalışmalarımızı yapıyoruz. Ama bu gelirlerin yanısıra, alt yapı konusunda da hedeflerimiz gerçekten büyük. Burayı Türkiye'nin Brezilyası olacak şekilde adeta bir futbolcu fabrikası haline getirmek istiyoruz. Gözlerim gördüğü ana kadar 7 yaşından 17 yaşına kadar tüm takımlarımızı izlemeye devam edeceğim. Onlar sadece kulübün değil Gaziantep'in de geleceğini oluşturacak. Fedakarlıklarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

HOCA VE TRANSFER AÇIKLAMASI

Dün kongrede konuşan Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu, görüşmedikleri hoca ve oyuncu isimlerinin yazıldığını belirterek, bu kulübe zarar verdiğini ifade etti. Konukoğlu, transferle ilgili basında bazı söylentiler olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti: "Bazen basında hoca ve oyuncu transferi konusunda isimler yazılıp çiziliyor. Lütfen bizden duymadığınıza, transfer komitesinin 'Biz bunu aldık.' demediğine, söylentilere inanmayın. Çünkü bazen ortada olmayan, adını bile listemize almadığımız kişilerle anılıyoruz. Bu da takımımızı ve taraftarımızı etkileyip, diğer kulüplerle olan ilişkilerimizi zedeliyor. Farklı yorumlara neden olabiliyor. Lütfen bu konuda daha dikkatli olun. Bu noktada özellikle basın mensuplarından hassasiyet bekliyoruz" diye konuştu. Eyup Özkan

10 Haz 2019 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.