Suat Albayram öğrencileri ders başı yaptı

Eğitim ve öğretimde başarılı 2 yılı geride bırakan Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi’nde 2019-2020 ders zili çaldı

Eğitim ve öğretimde başarılı 2 yılı geride bırakan Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi’nde 2019-2020 ders zili çaldı. Okul Kurucusu Suat Albayram, geride kalan 2 yılda Gaziantep eğitiminde önemli başarılar imza attıklarını belirterek, “Yeni dönemde yeni başarılara imza atarak başarı çıtasını biraz daha yukarıya çıkaracağız” dedi.

Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi’nde 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı düzenlenen törenle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi öğrencileri, iki buçuk aylık bir aranın ardından bugün ders başı yaptı. Heyecanı gözlerinden okunan öğrenciler, okuluna ve öğretmenlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

AMACIMIZ ÜLKESİNİ VE İNSANI SEVEN BİREYLER YETİŞTİRMEK

Düzenlenen törende konuşan Özel Suat Albayram Anadolu Lisesi kurucusu Suat Albayram, öğrencilere yeni dönemde başarılar diledi. Albayram, “Amacımız başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği “Milletimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarma” yarışında kendini ifade edebilen, soran, sorgulayan, düşünen, düşündüğünü demokratik yollardan açıkça ifade edebilen, ülkesini ve insanlığı seven bireyler yetiştirmektir” diye konuştu.

KİŞİSEL SORUNLAR BAŞARININ ÖNÜNDE ENGEL DEĞİLDİR

“Gündelik hayatta karşılaştığımız küçük ya da büyük kişisel sorunlar büyük başarıların önünde engel değildir” diyen Albayram, öğrencilerine şöyle seslendi: “Hepimizin önünde çok güzel bir örnek var, “Mustafa Kemal Atatürk” önemli olan arzulu, sabırlı ve inançlı olmaktır.”

YENİ DÖNEMDE YENİ BAŞARILARA

Albayram, 2017-2018 yılında eğitim ve öğretime başladıklarını da anımsatarak, yeni dönemde yeni başarılara yelken açacaklarını söyledi. Son yapılan üniversite sınavından da kitlesel başarılara imza attıklarını vurgulayan Albayram, şunları kaydetti: “ Daha önce de söylediğimiz gibi öğrencilerin hedefine giden yolda, doğru üniversiteyi kazanmak, sınava doğru hazırlanmak konusunda Gaziantep’te gidilecek en iyi okullardan biri Suat Albayram Anadolu Lisesi’dir.”

ÖĞRETMEN KILAVUZDUR

Albayram, okul öğretmenlerine ise “Öğretmenler kılavuzdur” diyerek şöyle seslendi: “İşini ve yolunu bilen kılavuzla yolculuk yapmak hepimizi mutlaka mutlu sona ulaştırır. Yüreğinizdeki sevgiyi, belleğinizdeki bilgiyi, kişiliğinizdeki ki çizgiyi, sevgili yavrularımızla paylaşacağınızı biliyorum. Şevk, heyecan ve azimle görevlerinizi yapacağınızdan ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçireceğimize inancımın tam olduğunu belirtmek isterim.” Albayram, yeni dönemde tüm öğrencilere başarılar dileyerek, her öğrencinin hedefine ulaşabileceği bir yıl geçirmelerini temenni etti. Bülten

09 Eyl 2019 - 00:00 - Hayatın İçinden


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.