Süper Ligde Covid-19 hortladı

Liglerin ertelenmesiyle birlikte takımınlar yeniden toplanmış bir çok takımda koronavirüs ekkisini göstermişti.

Bu kez takımlar yeniden yeni sezona start vermesiyle birlikte Covid-19 tehlikesi yeniden hortladı ve arka, arkaya koronavirüs haberleri geldi. İlk olarak Alanyasporlu futbolcu'da görünen virüs önceki gün Fenerbahçe ve son olarak Trabzonspor ve Galatasaray da bazı futbolcularda korona olduğunu açıkladı. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray A takımlarından bazı futbolcuların korona olduğunu açıkladı. Bu gelişmelerin ardından takımlar tedbirlerini yeniden sıklaştırırken futbolcuların kamp dışına çıkmasına izin verilmeyeceği açıklandı. Öte yandan Gaziantepspor'da 3 kulüp için geçmiş olsun mesajı yayınladı.. Spor Merkezi

14 Ağu 2020 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.