TAHMAZOĞLU’NDAN YENİ MAHALLELERE ZİYARET

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Milletvekili Canan Candemir Çelik ile birlikte Gülpınar ve Serince Mahallelerini ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey İlçesi’nin yeni mahallelerinden olan Gülpınar ve Serince Mahallelerini AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ve AK Parti kadın kolları ile birlikte ziyaret etti. Şahinbey Belediyesi tarafından yeni yaptırılan sosyal tesis de mahalleliyle bir araya gelen ziyaretçiler, vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini dinlediler.

VATANDAŞA HİZMET İÇİN VARIZ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde vatandaşa hizmet için çalıştıklarını belirterek, “Çok güzel hizmetlerin yapıldığı Gülpınar ve Serince Mahallelerimizi ziyaret ettik. Çocuklarımızla, gençlerimizle, köy halkımızla bir araya geldik. Biraz hasbihal edip dertleştik. Buralar bizim için çok kıymetli ve değerli. Coğrafyamızın yoğun zamanlarında bize destekler veren mahallelerimiz. Teşekkür edip, dertlerini dinledik. Yapılan hizmetlerin kullanımı konusunda ki memnuniyetlerine kulak verdik. Ben bu hizmetleri yapan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerden vatandaşlarımız memnun ve mutlu. İnşallah çıtayı yükselttikçe, beklentilerde artıyor. Bu hizmetleri de hep beraber yapmanın gayretleri içerisinde olacağız” dedi.

MAHALLERİMİZİN TÜM İHTİYAÇLARINI TAMAMLADIK

Şahinbey Belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni mahalle olan köylere hizmet getirerek ihtiyaçlarına cevap verdiklerini belirterek, “Milletvekilimiz Canan Candemir Çelik hanım efendi, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanımız Av. Hakan Kurt, kadın kollarımız ve gençlik kolları başkanımız ile birlikte mahalle olan Gülpınar ve Serince köylerimizi ziyaret ettik. Şuanda çıtamız oldukça yükseldi. Bu mahallelerimizin bütün kilit taşlarını asfaltlarını tamamladık. Mahallerimize parklar yaparak içerisinde oyun, spor ve kondisyon aletleri koyduk. Ayrıca bu köylerimize halı saha ve sosyal tesislerimiz yaptık. Bu mahallelerimizin hiçbir eksiği kalmadı. Onların dualarıyla hizmet çıtamızı yükselterek arttıracağız” dedi.

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, sadece seçimden seçime değil vatandaşın her zaman yanında olduklarını ifade etti.

06 Eyl 2017 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.