Taraftarlardan Günay'a destek

5-0'lık mağlubiyet sonrası morali bozulan Günay Güvenç'e taraftarlardan destek geldi

Fenerbahçe maçında sahaya kaptan olarak çıkan ve alınan 5-0'lık mağlubiyet sonrası morali bozulan Günay Güvenç'e taraftarlardan destek geldi.

Yehilen gollerle hatası bulunmayan ve 5 golün 2'sini penaltıdan yiyen ve birde penaltı kurtaran Günay Güvenç, kalede hata yapmazken taraftarlardan da güven aldı. Kırmızı-Siyahlı taraftarlar; "Gollerde Günay'ın yapacağı bir şey yoktu, gayet iyi ve başarılıydı. Üstelik birde penaltı kurtardı, bir penaltıyı daha kurtarıyordu ama kıl payı kaçırdı. Günay'a güvencimiz sonsuz" şeklinde yorumlarda bulundular. Eyup Özkan

22 Ağu 2019 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.